Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1600g11680kcal16g16g1280g0g
Sokeri 1700g6900kcal0g1698.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g800g480kcal29.6g58.4g16g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2080g7137kcal212g1456g25g72.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 96g355kcal17.8g10.6g20.8g29.2g
Marianne crush 150g1200g5160kcal14.4g1032g100.8g20.4g
Voi, 1 tl, 5 g65g473kcal0.6g0.6g51.8g0g
Sokeri 69g279kcal0g68.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g32g19kcal1.2g2.3g0.6g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 84g288kcal8.6g58.8g1g2.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4g15kcal0.7g0.4g0.9g1.2g
Marianne crush 150g49g210kcal0.6g42g4.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18554g70724kcal950.8g9092.8g3283.6g255g
Valittu annoskoko9277g35362kcal475.4g4546.4g1641.8g127.5g
Annoskoko puolitettuna4638g17681kcal237.7g2273.2g820.9g63.8g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102050