Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali537g113kcal6.4g18.2g1.1g11.3g
Porkkanaraaste 200g268g72kcal1.6g14.2g0.5g6.7g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g40g41kcal0g8.5g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever81g544kcal0.8g1g59.6g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g1542kcal17.6g84g122.4g36.2g
Valittu annoskoko928g771kcal8.8g42g61.2g18.1g
Annoskoko puolitettuna464g386kcal4.4g21g30.6g9.1g
Arvot/100g100g83kcal0.9g4.5g6.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007