Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g796g223kcal4.8g47.4g1.6g19.9g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste119g468kcal39.4g0g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g1555kcal89g97.2g88.8g41.4g
Valittu annoskoko928g777kcal44.5g48.6g44.4g20.7g
Annoskoko puolitettuna464g389kcal22.3g24.3g22.2g10.4g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922