Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2132g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)800g2639kcal53.6g639.6g3.2g0g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Paprika punainen 1066g312kcal10g48g4.3g20.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g986g276kcal5.9g58.7g2g24.7g
Herkkusieni 533g85kcal11.2g1.6g1.8g8g
Herne, pakaste (rainbow)1066g906kcal64g159.9g0g33g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g53g480kcal0g0g53.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka213g175kcal7.2g40.5g2.1g2.1g
Mustapippuri 43g119kcal4.6g16.3g1.4g11.3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g160g104kcal12g14.4g0.8g0.2g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)1652g2049kcal363.5g0g66.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g14669kcal1084.6g2023.2g272.8g219.2g
Valittu annoskoko9280g7334kcal542.3g1011.6g136.4g109.6g
Annoskoko puolitettuna4640g3667kcal271.2g505.8g68.2g54.8g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317