Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g1998g7012kcal519.4g49.9g539.4g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g490g2105kcal97.9g186g107.7g2.4g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 3996g953kcal71.9g87.1g12g91.1g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät2797g2797kcal461.5g33.6g75.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g25733kcal2301.4g713.2g1469.2g187g
Valittu annoskoko9280g12867kcal1150.7g356.6g734.6g93.5g
Annoskoko puolitettuna4640g6433kcal575.4g178.3g367.3g46.8g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779