Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3200g23213kcal38.1g12.8g2601.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2880g25468kcal0g0g2880g0g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g97363kcal76.2g25.6g10963.2g0g
Valittu annoskoko9280g48682kcal38.1g12.8g5481.6g0g
Annoskoko puolitettuna4640g24341kcal19.1g6.4g2740.8g0g
Arvot/100g100g525kcal0.4g0.1g59.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025