Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g4808g8655kcal1182.8g139.4g369.8g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g3206g3847kcal89.8g163.5g320.6g12.8g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Rypsiöljy 160g1417kcal0g0g160.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g240g272kcal1.7g55.3g0.1g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g28953kcal2579.6g814.4g1705.6g55.4g
Valittu annoskoko9280g14476kcal1289.8g407.2g852.8g27.7g
Annoskoko puolitettuna4640g7238kcal644.9g203.6g426.4g13.9g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117