Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5366g1132kcal64.4g182.4g10.7g112.7g
Porkkanaraaste 200g2683g724kcal16.1g142.2g5.4g67.1g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g402g407kcal0g84.5g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever805g5441kcal8g9.7g595.6g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g15423kcal177.6g839.6g1223.6g361g
Valittu annoskoko9280g7711kcal88.8g419.8g611.8g180.5g
Annoskoko puolitettuna4640g3856kcal44.4g209.9g305.9g90.3g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007