Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1387g153kcal15.3g15.3g2.8g13.9g
Lanttu 2133g616kcal21.3g98.1g6.4g38.4g
Porkkana 1920g628kcal11.9g106.8g3.8g49g
Sipuli 1067g323kcal13.3g51.2g2.1g18.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1387g250kcal7.8g34.7g5.5g9.7g
Mustapippuri 21g60kcal2.3g8.2g0.7g5.7g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g53g171kcal0.5g42.1g0g0g
Sinappi 53g70kcal2.3g7.5g3.2g0.9g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g53g91kcal0g21.9g0.1g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1067g320kcal10.7g42.7g3.2g0g
Rypsiöljy 107g943kcal0g0g106.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g7246kcal170.8g857g269g271.4g
Valittu annoskoko9280g3623kcal85.4g428.5g134.5g135.7g
Annoskoko puolitettuna4640g1812kcal42.7g214.3g67.3g67.9g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091