Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 884g1261kcal110.5g2.7g90.6g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g2009g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1848g6341kcal188.3g1293.6g22.2g64.7g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.4g0g0.4g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%964g2121kcal28.9g48.2g192.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 804g366kcal24.1g38.6g12.1g0g
Sokeri 161g652kcal0g160.5g0g0g
Sokeri 241g978kcal0g240.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g241g1760kcal2.4g2.4g192.8g0g
Mansikkahillo 2009g4547kcal11.2g1083.5g2g18.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g36334kcal739.2g5801.4g1025g166.4g
Valittu annoskoko9280g18167kcal369.6g2900.7g512.5g83.2g
Annoskoko puolitettuna4640g9084kcal184.8g1450.4g256.3g41.6g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=342262