Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7960g2229kcal47.8g473.6g15.9g199g
Oliiviöljy 88g774kcal0g0g87.6g0g
Mustapippuri 32g89kcal3.5g12.2g1.1g8.4g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste1194g4681kcal394g0g339.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g15546kcal890.6g971.6g887.4g414.8g
Valittu annoskoko9280g7773kcal445.3g485.8g443.7g207.4g
Annoskoko puolitettuna4640g3887kcal222.7g242.9g221.9g103.7g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922