Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1762g6045kcal179.5g1233.3g21.1g61.7g
Vesi, vesijohtovesi 1355g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g813kcal0g0g90.3g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g3162g4743kcal641.9g0g284.6g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g904g361kcal15.4g74.1g0.9g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g1220g695kcal12.2g170.8g12.2g17.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste678g2440kcal196.5g11.5g189.7g0g
Oregano, kuivattu 18g55kcal2g3.9g1.9g7.7g
Valkosipuli 36g39kcal2.9g5.9g0.2g0.8g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18576g30384kcal2100.8g2999g1201.8g174.6g
Valittu annoskoko9288g15192kcal1050.4g1499.5g600.9g87.3g
Annoskoko puolitettuna4644g7596kcal525.2g749.8g300.5g43.7g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444