Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee6400g7808kcal1344g0g256g0g
Osterikastike, Blue Dragon960g1162kcal32.6g258.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 240g804kcal0.1g195.8g0.1g3.4g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1600g2560kcal43.2g43.2g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18576g24940kcal2855.2g1033.6g994.6g22.2g
Valittu annoskoko9288g12470kcal1427.6g516.8g497.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna4644g6235kcal713.8g258.4g248.7g5.6g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312