Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g3420g12996kcal242.8g1720.3g554g61.6g
Raparperi 2250g758kcal15.5g123.8g2.3g31.5g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g1800g3420kcal46.8g93.6g324g0g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.7g3g101.5g0g
Sokeri 765g3105kcal0g764.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g27g98kcal0.9g21.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18576g43867kcal859.4g5524g1965.4g186.2g
Valittu annoskoko9288g21933kcal429.7g2762g982.7g93.1g
Annoskoko puolitettuna4644g10967kcal214.9g1381g491.4g46.6g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355