Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g75g548kcal0.8g0.8g60g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Kaurahiutale 60g225kcal8.7g34.2g4.4g6g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Raparperi 173g58kcal1.2g9.5g0.2g2.4g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g188g76kcal0.9g13.9g1.1g3.6g
Kanamuna kuoreton, annos 100g41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sokeri 30g122kcal0g30g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g150g120kcal3.9g6g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1858g3767kcal72.4g464.6g168.6g30.8g
Valittu annoskoko929g1884kcal36.2g232.3g84.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna465g942kcal18.1g116.2g42.2g7.7g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000