Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 1280g1295kcal16.5g62.2g105g22g
Linssi, vihreä, go green2720g9194kcal788.8g1550.4g27.2g829.6g
Kikherne (Gogreen), annos 100g2720g2856kcal217.6g380.8g54.4g272g
Porkkana, keskikokoinen 65g1360g381kcal8.2g80.9g2.7g34g
Rypsiöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g800g920kcal48g40g64g0g
Kasvisliemikuutio 176g536kcal16.7g23.8g41.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18592g34608kcal2191.6g4276.2g1069.4g2320.8g
Valittu annoskoko9296g17304kcal1095.8g2138.1g534.7g1160.4g
Annoskoko puolitettuna4648g8652kcal547.9g1069.1g267.4g580.2g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506