Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 63g34kcal1g8.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g3.9g1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen12g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Dijonsinappi, Maille, Original0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Viinietikka 2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g140kcal2.4g18.8g6.4g1.6g
Valittu annoskoko93g70kcal1.2g9.4g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g35kcal0.6g4.7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848