Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)50g15kcal0.5g2g0.2g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 25g89kcal0.5g0.7g9.5g0g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g254kcal2.6g7.2g23.2g0.6g
Valittu annoskoko93g127kcal1.3g3.6g11.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna47g64kcal0.7g1.8g5.8g0.2g
Arvot/100g100g136kcal1.4g3.9g12.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887