Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK13g21kcal2.8g0g11.9g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g20g68kcal2.4g14g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g12g53kcal1.6g0.1g5.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen27g9kcal0.9g1.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g360kcal16.4g36.2g37.6g1g
Valittu annoskoko93g180kcal8.2g18.1g18.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g90kcal4.1g9.1g9.4g0.3g
Arvot/100g100g193kcal8.8g19.4g20.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146