Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 39g8.9kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore12g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g68kcal0.8g3.8g4.8g1.4g
Valittu annoskoko93g34kcal0.4g1.9g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna47g17kcal0.2g1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g37kcal0.4g2g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839