Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)42g57kcal8.4g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl31g27kcal0.4g1.4g2.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g232kcal19g6.2g14g1g
Valittu annoskoko93g116kcal9.5g3.1g7g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g58kcal4.8g1.6g3.5g0.3g
Arvot/100g100g124kcal10.2g3.3g7.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883