Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Oivariini, 60 (100g)2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl31g106kcal0.6g0.9g10.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g31g7.5kcal0.6g0.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g294kcal2.6g4.6g29g1.6g
Valittu annoskoko93g147kcal1.3g2.3g14.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g74kcal0.7g1.2g7.3g0.4g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.5g15.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957