Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g44g8.7kcal0.6g1.3g0.1g0g
Naudan sisäfilee44g53kcal9.2g0g1.7g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g208kcal19.8g3.6g12.4g0.2g
Valittu annoskoko93g104kcal9.9g1.8g6.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna47g52kcal5g0.9g3.1g0.1g
Arvot/100g100g111kcal10.6g1.9g6.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144