Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr11g31kcal0.9g1g2.6g0.2g
Kesäkurpitsa, tuore49g8.4kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Aurajuusto6.6g22kcal1.3g0g1.9g0g
Ruokakerma 5%, Valio22g14kcal0.3g0.9g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g154kcal5.8g6.6g11.6g1.2g
Valittu annoskoko93g77kcal2.9g3.3g5.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g39kcal1.5g1.7g2.9g0.3g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.5g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757