Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g17g28kcal3.3g0g1.7g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g17g55kcal2.7g10.3g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g184kcal12.2g21.8g5.2g2.2g
Valittu annoskoko93g92kcal6.1g10.9g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g46kcal3.1g5.5g1.3g0.6g
Arvot/100g100g99kcal6.5g11.7g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108396