Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 11g35kcal1.1g7g0.1g0.4g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 7.5g2.9kcal0g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g75kcal2.2g15g0.2g1.2g
Valittu annoskoko93g38kcal1.1g7.5g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g19kcal0.6g3.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967