Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki47g26kcal4g2.3g0.1g0g
Hermesetas -neste0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Voi 0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g248kcal18.2g25.6g7.8g0.8g
Valittu annoskoko93g124kcal9.1g12.8g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g62kcal4.6g6.4g2g0.2g
Arvot/100g100g133kcal9.8g13.7g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517