Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Lanttu 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki19g50kcal2.3g1.1g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g133kcal5.4g8.2g8.2g0.6g
Valittu annoskoko94g67kcal2.7g4.1g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna47g33kcal1.4g2.1g2.1g0.2g
Arvot/100g100g71kcal2.9g4.4g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754