Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 37g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Rasvaton maito viro (Alma)10g3.4kcal0.4g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Ohrajauho 10g34kcal0.9g6.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g328kcal11.6g60g3.4g4.2g
Valittu annoskoko93g164kcal5.8g30g1.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna47g82kcal2.9g15g0.9g1.1g
Arvot/100g100g176kcal6.2g32.1g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369