Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk54g14kcal0.3g2.8g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g149kcal12.6g6.6g7.8g1.6g
Valittu annoskoko93g75kcal6.3g3.3g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g37kcal3.2g1.7g2g0.4g
Arvot/100g100g80kcal6.7g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803