Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.9g0.3g0.7g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)16g43kcal4.3g0.2g2.8g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g13g15kcal1.8g0.1g0.8g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)13g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g8.7g5.2kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g337kcal17.4g35.2g13.6g1.6g
Valittu annoskoko94g168kcal8.7g17.6g6.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g84kcal4.4g8.8g3.4g0.4g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.8g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776