Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Parsakaali (Pirkka)13g3.9kcal0.6g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g3.6g12kcal0.8g0g1g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g66kcal3.8g7.6g2g0.6g
Valittu annoskoko94g33kcal1.9g3.8g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna47g17kcal1g1.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g35kcal2g4.1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056