Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Juustoraaste emmental punaleima12g46kcal3.4g0g3.5g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 3.9g10kcal1.1g0g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g77kcal0.5g0.7g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g298kcal11g6.4g25.2g2g
Valittu annoskoko94g149kcal5.5g3.2g12.6g1g
Annoskoko puolitettuna47g75kcal2.8g1.6g6.3g0.5g
Arvot/100g100g159kcal5.9g3.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718