Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 7g26kcal0.7g5.3g0.1g0.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%19g11kcal0.6g1.3g0.4g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)5.9g12kcal0.2g2.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g5.6g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Lohi tuoresuolattu 47g84kcal11.4g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g283kcal27.2g17.4g11.2g0.8g
Valittu annoskoko94g142kcal13.6g8.7g5.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g71kcal6.8g4.4g2.8g0.2g
Arvot/100g100g151kcal14.5g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281