Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)2.8g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Valio8.4g23kcal1.6g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g401kcal30.8g0.6g30.8g0g
Valittu annoskoko94g200kcal15.4g0.3g15.4g0g
Annoskoko puolitettuna47g100kcal7.7g0.2g7.7g0g
Arvot/100g100g214kcal16.4g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923