Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 101g392kcal2.1g2.2g42.2g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g25g15kcal3.5g0.8g15.1g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 17g3.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kirjolohi meri, filee 503g831kcal84.2g0g55.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 109g360kcal2.2g3.3g38.1g0g
Kananmuna omega84g109kcal11g0.3g7g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Soijajauho rasvainen 13g59kcal4.3g3g3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g3581kcal216.8g27.4g321.8g5.8g
Valittu annoskoko930g1791kcal108.4g13.7g160.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna465g895kcal54.2g6.9g80.5g1.5g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270653