Fetamössö

Pilko sipuli pieneksi silpuksi.

Laita fetapala kippoon ja sörssää se haarukalla.

Lisää joukkoon sipulit ja creme fraiche ja öljy sekottaen lusikalla samaan aikaan.

Sekoita kunnes öljy on sekoittunut kunnolla mössöön.

Lopuksi raasta myllyllä mustapippuria fetamössön päälle ja voila! Herkullinen lisäke on valmis.

Sopii hyvin leivän päälle, lihan kera, yms. Vain mielikuvitus on rajana.

(HUOM! kyseinen creme fraiche on ainoa joka sopii mössöön koostumukseltaan, muilla creme fraicheilla tulee liian löysää.)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Ditone
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)400g600kcal64g16g32g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio400g560kcal11.2g26g48g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Kylmäpuristettu rypsiöljy (Virgino)16g141kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g2685kcal154g97.6g192.6g6g
Valittu annoskoko930g1342kcal77g48.8g96.3g3g
Annoskoko puolitettuna465g671kcal38.5g24.4g48.2g1.5g
Arvot/100g100g144kcal8.3g5.2g10.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114864