Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Tomaattimurska 188g55kcal1g9.9g0.4g3.6g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g188g94kcal2.8g3.7g7.5g3.7g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 125g166kcal10.5g22g2.5g6.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 63g199kcal15.2g28.6g1.2g5.6g
Herne 50g35kcal2.5g4.7g0.2g1.5g
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.7g0.4g2.9g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g1439kcal70g161.6g47.2g49.2g
Valittu annoskoko930g720kcal35g80.8g23.6g24.6g
Annoskoko puolitettuna465g360kcal17.5g40.4g11.8g12.3g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.7g2.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381982