Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 350g775kcal61.2g0g59.5g0g
Keräkaali, 100g438g105kcal5.2g14.9g0.9g9.2g
Chili paprika punainen79g32kcal1.6g7.1g0g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g25g216kcal0g0g24.5g0g
Voi 26g190kcal0.3g0.1g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1862g2665kcal138.8g48.8g212.6g19g
Valittu annoskoko931g1333kcal69.4g24.4g106.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna466g666kcal34.7g12.2g53.2g4.8g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214472