Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g563g169kcal5.6g22.5g1.7g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi113g11kcal1.7g1.7g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija70g218kcal7.7g0g19.7g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)141g120kcal1.4g4.9g9.9g0g
Tonnikala öljyssä 42g80kcal11.5g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1863g1200kcal56g58.6g70.2g0.2g
Valittu annoskoko932g600kcal28g29.3g35.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna466g300kcal14g14.7g17.6g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.1g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995