Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g289g81kcal1.7g17.2g0.6g7.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka35g3.8kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8.2kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.4g58kcal0g0g6.4g0g
Vesi513g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.4g17kcal0.8g0.8g1.2g0g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.3g1.2g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1863g396kcal9.2g50.4g17.2g19.6g
Valittu annoskoko932g198kcal4.6g25.2g8.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna466g99kcal2.3g12.6g4.3g4.9g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265