Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g3197g1119kcal118.3g137.5g12.8g0g
Sokeri 679g2758kcal0g678.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 2398g8270kcal131.9g1826.8g28.8g30g
Becel olive (Becel), annos 100g480g1679kcal0g14.4g182.2g0g
Mansikka 1599g744kcal8g134.3g3.2g30.4g
Raparperi 959g323kcal6.6g52.8g1g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18624g29785kcal529.6g5689g456g147.6g
Valittu annoskoko9312g14892kcal264.8g2844.5g228g73.8g
Annoskoko puolitettuna4656g7446kcal132.4g1422.3g114g36.9g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108