Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4804g10637kcal840.6g0g816.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1372g1816kcal36.1g43.9g164.7g0g
Maustepippuri, annos 1g103g3.1kcal0g0g1g0g
Sipuli (käsittelemätön)549g149kcal7.1g26.4g1.1g9.3g
Suola, annos 3g69g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 686g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 41g117kcal4.3g17.5g0.9g10.8g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g796g1035kcal104.3g2.4g66.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale686g412kcal68.6g34.3g2.1g500.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl206g1812kcal0g0g205.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18624g31958kcal2122g249g2516.8g1042g
Valittu annoskoko9312g15979kcal1061g124.5g1258.4g521g
Annoskoko puolitettuna4656g7990kcal530.5g62.3g629.2g260.5g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796