Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g167g283kcal33.3g0g16.7g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g167g550kcal26.7g103.3g3.3g10g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi541g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g4.2g10kcal0.2g1.7g0.2g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi4.2g11kcal0.1g2.2g0.2g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1865g1846kcal121.6g218.8g53.4g21.6g
Valittu annoskoko932g923kcal60.8g109.4g26.7g10.8g
Annoskoko puolitettuna466g461kcal30.4g54.7g13.4g5.4g
Arvot/100g100g99kcal6.5g11.7g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108396