Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g3200g1120kcal118.4g137.6g12.8g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 2400g8277kcal132g1828.3g28.8g30g
Becel olive (Becel), annos 100g480g1680kcal0g14.4g182.4g0g
Mansikka 1600g745kcal8g134.4g3.2g30.4g
Raparperi 960g323kcal6.6g52.8g1g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18640g29810kcal530g5693.6g456.4g147.6g
Valittu annoskoko9320g14905kcal265g2846.8g228.2g73.8g
Annoskoko puolitettuna4660g7453kcal132.5g1423.4g114.1g36.9g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108