Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 560g2153kcal215.6g259.3g12.9g57.1g
Kaali, valkokaali2600g549kcal31.2g88.4g5.2g54.6g
Sipuli (käsittelemätön)840g228kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18640g6149kcal521.6g837.8g41.6g278g
Valittu annoskoko9320g3074kcal260.8g418.9g20.8g139g
Annoskoko puolitettuna4660g1537kcal130.4g209.5g10.4g69.5g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437