Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3827g808kcal45.9g130.1g7.7g80.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2926g6659kcal556g0g497.5g0g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 50g105kcal14.9g3.1g3.5g0.5g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g450g54kcal6.8g6.8g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g900g3062kcal18g27g324.2g0g
Kananmuna kuoreton 495g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18648g22785kcal1407g337g1767.4g161.8g
Valittu annoskoko9324g11393kcal703.5g168.5g883.7g80.9g
Annoskoko puolitettuna4662g5696kcal351.8g84.3g441.9g40.5g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513