Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 719g91kcal8.1g7g1.4g7.2g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g216g54kcal5.4g4.3g1.1g3.2g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 3596g727kcal18g140.6g2.2g21.9g
Cantaloupe meloni1798g360kcal10.8g73.7g1.8g16.2g
Mansikka 1798g837kcal9g151g3.6g34.2g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g719g2316kcal158.2g10.8g179.8g0g
Oliiviöljy 101g890kcal0g0g100.7g0g
Oliiviöljy 201g1781kcal0g0g201.4g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g72g32kcal2.4g6g0.5g4.9g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g101g97kcal1.1g18.4g0g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18648g14386kcal426.8g826.4g985.2g177.2g
Valittu annoskoko9324g7193kcal213.4g413.2g492.6g88.6g
Annoskoko puolitettuna4662g3597kcal106.7g206.6g246.3g44.3g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189