Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8000g2240kcal48g476g16g200g
Oliiviöljy 88g778kcal0g0g88g0g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste1200g4704kcal396g0g340.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18653g15623kcal895g976.6g891.8g417g
Valittu annoskoko9326g7812kcal447.5g488.3g445.9g208.5g
Annoskoko puolitettuna4663g3906kcal223.8g244.2g223g104.3g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922