Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 561g2154kcal215.8g259.5g12.9g57.2g
Kaali, valkokaali2602g549kcal31.2g88.5g5.2g54.6g
Sipuli (käsittelemätön)841g228kcal10.9g40.4g1.7g14.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g31g1g13g
Vesi4804g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18656g6154kcal522g838.8g41.6g278.2g
Valittu annoskoko9328g3077kcal261g419.4g20.8g139.1g
Annoskoko puolitettuna4664g1539kcal130.5g209.7g10.4g69.6g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437